Open-Face Ham, Cheddar og Eplesmør Smørbrød

Open-Face Ham, Cheddar og Eplesmør Smørbrød

Lær hvordan du lager deilige åpne skiver med skinke, cheddar og eplemos. Perfekt for frokost eller lunsj, enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 3 ciabattabrød, delt horisontalt, eller 6 skiver med landbrød, ca. 1,5 cm tykke
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 6 spiseskjeer eplesmør
  • 4 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 560 gram Black Forest-skinke, tynne skiver
  • 340 gram ekstra skarp hvit cheddarost, skivet
  • 1 bunt fersk gressløk, hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Pensle den kuttede siden av ciabattabrødene med olje. Plasser brødene, med den kuttede siden opp, på et bakepapir. Grill dem til de begynner å bli brune rundt kantene, ca. 2 minutter. Smør eplemos og sennep på hver brødhalv. Topp med skinke, deretter ost. Grill til osten smelter og begynner å bli brunt på steder, ca. 2 minutter. Strø over finhakket gressløk og server.
  2. 2Pensle den kuttede siden av ciabattabrødene med olje. Plasser brødene, med den kuttede siden opp, på et bakepapir. Grill dem til de begynner å bli brune rundt kantene, ca. 2 minutter. Smør eplemos og sennep på hver brødhalv. Topp med skinke, deretter ost. Grill til osten smelter og begynner å bli brunt på steder, ca. 2 minutter. Strø over finhakket gressløk og server.