Hello Fresh Mobile Banner
Piskede shortbread-kaker

Piskede shortbread-kaker

oppskrift på myke og smøraktige pisket shortbread-kaker. perfekt som småkaker til kaffen eller som gave. enkel å lage for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1 kopp smør
  • 1 ½ kopper hvetemel
  • ½ kopp melis
  • 12 maraschino-kirsebær

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 180 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Bland smør eller margarin, mel og melis, og pisk i 10 minutter.
  3. 3Sett små klatter av deigen med teskje på bakepapir. Pynt med maraschino-kirsebærbiter.
  4. 4Stek i forvarmet ovn i 15 til 18 minutter, eller til bunnen er lett gyllen.