Hello Fresh Mobile Banner
Fersk eplekake II

Fersk eplekake II

oppskrift på fresh apple cake ii, en saftig og smakfull eplekake med friske epler. perfekt for kaker eller kaffe. enkel å lage og tilgjengelig for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 4 kopper hakkede epler
  • 2 kopper hvitt sukker
  • 2 kopper hvetemel
  • 2 teskjeer natron
  • 2 teskjeer malt kanel
  • 1 teskje salt
  • 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • 2 egg, pisket
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 1 kopp hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør og mel en 23x33 cm stor ildfast form. I en middels stor bolle, rør sammen sukker og epler, sett til side. Sikt sammen mel, natron, kanel og salt.
  2. 2I en stor bolle, rør sammen olje, egg og vanilje. Tilsett epler og sukker, bland godt. Rør inn de tørre ingrediensene, deretter nøttene. Hell røren i den forberedte formen og jevn ut overflaten.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen i 45 minutter, eller til kaken spretter tilbake når du trykker på den.