Fersk eplekake II
oppskrift på fresh apple cake ii, en saftig og smakfull eplekake med friske epler. perfekt for kaker eller kaffe. enkel å lage og tilgjengelig for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 4 kopper hakkede epler
- 2 kopper hvitt sukker
- 2 kopper hvetemel
- 2 teskjeer natron
- 2 teskjeer malt kanel
- 1 teskje salt
- 1/2 kopp vegetabilsk olje
- 2 egg, pisket
- 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 1 kopp hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør og mel en 23x33 cm stor ildfast form. I en middels stor bolle, rør sammen sukker og epler, sett til side. Sikt sammen mel, natron, kanel og salt.
- 2I en stor bolle, rør sammen olje, egg og vanilje. Tilsett epler og sukker, bland godt. Rør inn de tørre ingrediensene, deretter nøttene. Hell røren i den forberedte formen og jevn ut overflaten.
- 3Stek i den forvarmede ovnen i 45 minutter, eller til kaken spretter tilbake når du trykker på den.