Hello Fresh Mobile Banner
Gulrotkakecupcakes

Gulrotkakecupcakes

oppskrift på myke og saftige gulrotkake cupcakes. perfekt som snacks, dessert eller til kaffebesøk. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. Ikke-stikkbelegg
  • 2. 1/2 kopp varmt vann
  • 3. 1/2 kopp mørke rosiner
  • 4. 6 1/2 unser hvetemel
  • 5. 1 teskje bakepulver
  • 6. 1/2 teskje natron
  • 7. 1/2 teskje salt
  • 8. 1 1/2 teskje kakaopulver
  • 9. 1 teskje malt kanel
  • 10. 4 1/2 unser maisolje
  • 11. 1/2 kopp mørkebrunt sukker
  • 12. 1/2 kopp vanlig sukker
  • 13. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 14. 2 egg
  • 15. 8 unser revne gulrøtter
  • 16. 2/3 kopp hakkede, ristet valnøtter
  • 17. Sirup med lønnesirup og kanel, oppskrift følger
  • 18. kremostglasur, oppskrift følger
  • 19. Oransje og grønn matfarging, til pynt, valgfritt
  • 20. Marzipan eller mandelmasse, til pynt, valgfritt
  • 21. 1 unser smør
  • 22. 1/4 teskje lønnesiruparoma
  • 23. 1 egg pluss 2 eggeplommer
  • 24. 4 unser sukker
  • 25. 1 1/4 unser maisstivelse
  • 26. 1/8 teskje malt kanel
  • 27. 16 unser melk
  • 28. 1 vaniljestang
  • 29. 4 unser smør, romtemperert
  • 30. 16 unser kremost, romtemperert
  • 31. 6 unser melis
  • 32. 1 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Forbered muffinsformene ved å spraye dem med non-stick-belegg og bruke muffinsformer.
  2. 22. I en liten bolle, hell det varme vannet over rosinene for å rehydrere dem, og sett til side.
  3. 33. I en middels stor bolle, sikt sammen mel, bakepulver, natron, salt, kakaopulver og kanel, og sett til side.
  4. 4I en stor bolle, bland sammen maisolje, mørk brunsukker, vanlig sukker, vanilje og egg. Bland godt for å innlemme alt.
  5. 5Kombiner de våte og tørre ingrediensene, og rør til alt er godt blandet.
  6. 6Sil av rosinene og klem ut overflødig fuktighet.
  7. 7Vend dem inn i røren sammen med gulrøtter og valnøtter.
  8. 84. Fordel røren i de forberedte muffinsformene og stek til muffinsene spretter tilbake når de lett berøres med en finger, ca. 20 minutter.
  9. 9Avkjøl.
  10. 105. For å montere: Fjern kjernen og fyll muffinsene med Maple Cinnamon Pastry Cream etter at de har avkjølt.
  11. 11Pynt muffinsene med kremostglasur ved bruk av en sprøytepose eller en jevn spatel.
  12. 126. Valgfritt pynt: Bruk oransje og grønn matfarge og litt marsipan eller mandelmasse til å lage gulrøtter ved å rulle en ball av marsipan i håndflatene.
  13. 13Bruk en kniv til å lage merker i gulrøttene og lag små bunter med grønt som festes til hver gulrot.
  14. 147. Nøkkelen til å lage vaniljekrem er i forberedelsene. Det er best å ha alt klart før du begynner å koke.
  15. 158. Kutt smøret i små biter og legg det i en middels stor bolle sammen med maplesmakstilsetningen, og sett til side.
  16. 169. I en stor bolle, plasser 1/2 kopp vann og litt is, og sett til side; dette vil hjelpe med å avkjøle og stoppe kokeprosessen av vaniljekremen.
  17. 1710. I en middels stor bolle, pisk eggene og sett til side.
  18. 1811. I en liten bolle, kombiner 2 unser sukker, maisstivelse og kanel, og sett til side.
  19. 1912. I en middels stor kjele, varm opp melken, de resterende 2 unser sukker og vaniljestangen.
  20. 2013. Når alt er klart, tilsett sukker-maisstivelsesblandingen i eggene, og rør godt med en visp.
  21. 2114. Kok opp melken på komfyren, og temperer den deretter inn i sukker-egg-blandingen (hell veldig sakte mens du visper eggene, for å gradvis øke temperaturen).
  22. 22Hell alt tilbake i kjelen og varm opp igjen.
  23. 23Visp kontinuerlig og kok vaniljekremen til den koker i minst 30 sekunder.
  24. 24Den vil raskt passere en klumpete fase og bli kremet og blank.
  25. 25Hell umiddelbart over i bollen med smøret og rør for å innlemme det.
  26. 26Sett bollen i den forberedte isbadet og rør for å avkjøle.
  27. 27Dekk overflaten med plastfolie og sett i kjøleskapet til den er stiv, ca. 1 time.
  28. 2815. I en stor bolle med en standmikser, pisk smøret til det er mykt.
  29. 29Tilsett kremost i biter, ca. 2 spiseskjeer om gangen.
  30. 30Skrap ned i bollen og miks på middels hastighet til alt er godt blandet.
  31. 31Tilsett melis og miks til det er innlemmet.
  32. 32Bland inn vaniljen.