Havre- og toffee-kjeks

Havre- og toffee-kjeks

Lær hvordan du lager deilige havregryn toffee kjeks med denne enkle oppskriften. Perfekt som snacks eller dessert for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 3/4 kopp smør, myknet
  • 1/2 kopp lett brunt sukker, pakket
  • 1 egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 1/2 kopper havregryn
  • 1 kopp hvetemel
  • 1/2 teskje natron
  • 1/4 teskje salt
  • 1/2 kopp hakkede pecannøtter
  • 2 kopper toffee-bakingbiter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit). Legg bakepapir på stekebrettene.
  2. 2I en middels stor bolle, pisk smør og brunt sukker sammen. Rør inn egget og vaniljen til det er jevnt. Sikt sammen mel, salt og natron, og bland det inn i smør- og sukkerblandingen. Rør deretter inn havregrynene. Til slutt, vend inn hakkede pecannøtter og små biter av sjokoladebar.
  3. 3Sett deigen i klatter på ca. en spiseskje på det forberedte stekebrettet, og trykk dem litt flate. Stek i 10 til 18 minutter i den forvarmede ovnen. Kjeksene vil ha et tørt utseende når de er ferdigstekte.