Havre- og toffee-kjeks
Lær hvordan du lager deilige havregryn toffee kjeks med denne enkle oppskriften. Perfekt som snacks eller dessert for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 3/4 kopp smør, myknet
- 1/2 kopp lett brunt sukker, pakket
- 1 egg
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 1/2 kopper havregryn
- 1 kopp hvetemel
- 1/2 teskje natron
- 1/4 teskje salt
- 1/2 kopp hakkede pecannøtter
- 2 kopper toffee-bakingbiter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit). Legg bakepapir på stekebrettene.
- 2I en middels stor bolle, pisk smør og brunt sukker sammen. Rør inn egget og vaniljen til det er jevnt. Sikt sammen mel, salt og natron, og bland det inn i smør- og sukkerblandingen. Rør deretter inn havregrynene. Til slutt, vend inn hakkede pecannøtter og små biter av sjokoladebar.
- 3Sett deigen i klatter på ca. en spiseskje på det forberedte stekebrettet, og trykk dem litt flate. Stek i 10 til 18 minutter i den forvarmede ovnen. Kjeksene vil ha et tørt utseende når de er ferdigstekte.