Vesper

Vesper

Lær hvordan du lager deilige vesper med denne enkle oppskriften. Perfekt for en avslappende kveld eller sosial sammenkomst.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1 1/2 unser Tanqueray gin
  • 1 unser vodka
  • 1/2 unser Lillet Blanc
  • 1 sitron

Fremgangsmåte

  1. 1Rør 1/2 unse Lillet Blanc, 1 unse vodka og 1 1/2 unse Tanqueray gin i et blandingsglass fylt med is til det er veldig kaldt, omtrent 30 sekunder. Sil cocktailen gjennom en Hawthorne-sil eller en hullsleiv over i et martiniglass. Bruk en liten serrert kniv til å fjerne en stripe på ca. 1" av skallet fra en sitron (noe hvitt bitterstoff er greit); det skal være stivt nok til å gi litt motstand når det bøyes. Vrid over drinken for å frigjøre oljene; kast den. Pynt med en sitronspiral.
  2. 2Rør 1/2 unse Lillet Blanc, 1 unse vodka og 1 1/2 unse Tanqueray gin i et blandingsglass fylt med is til det er veldig kaldt, omtrent 30 sekunder. Sil cocktailen gjennom en Hawthorne-sil eller en hullsleiv over i et martiniglass.
  3. 3Bruk en liten serrert kniv til å fjerne en stripe på ca. 1" av skallet fra en sitron (noe hvitt bitterstoff er greit); det skal være stivt nok til å gi litt motstand når det bøyes. Vrid over drinken for å frigjøre oljene; kast den. Pynt med en sitronspiral.