
Ginger Snap
Lær hvordan du lager deilige ginger snap-kaker med denne enkle oppskriften. Perfekt til jul eller når du vil ha noe krydret og sprøtt.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 oz. ingefærøl
- 2. Is
- 3. 1 ts. ingefærjuice
- 4. 1 ½ oz. mørk rom
- 5. 1 ts. kanel-schnapps
- 6. En klype malt nellik
- 7. 1 eggehvite
- 8. Kanelstang
- 9. Krystallisert ingefærbit
- 10. Finhakket pepperkakedeig
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Hell nok ingefærøl i en liten tallerken til å dekke bunnen, og dypp et martiniglass i tallerkenen for å få kanten til å bli dekket. Dypp det deretter i en tallerken med knust kokos.
- 3Legg isbiter i en shaker.
- 4Hell ingefærjuice, rom og kanel-schnapps i shakeren.
- 5Tilsett en klype knust nellik.
- 6Skill et egg og ha eggehviten i shakeren.
- 7Rist kraftig i minst 20 sekunder til drinken er skummende og luftig.
- 8Jo lenger du rister, desto mer skummende blir drinken.
- 9Tilsett ingefærøl og rør forsiktig.
- 10Hell opp i glasset.
- 113. Pynt med en kanelstang og et stykke krystallisert ingefær, og strø finmalt ingefærkakekryddere over toppen.