Grillet ferskenkake

Grillet ferskenkake

Lær hvordan du lager en deilig grilled peach cobbler. Denne enkle oppskriften er perfekt for sommerens ferske fersken og grillede smaker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • 1. 6 modne ferskner, delt i to og uten stein
  • 2. 1 stang (8 ss) usaltet, kaldt smør, smeltet, pluss mer etter behov, delt
  • 3. 8 ss lyst brunt sukker, delt
  • 4. 1 ts malt kanel, delt
  • 5. 1/2 kopp granola
  • 6. 1 pint vaniljeis
  • 7. 1/2 kopp ferdiglaget karamellsaus, oppvarmet

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Varm opp grillen til middels varme.
  3. 33. Legg ferskenene med snittflaten ned på grillen til de er brune. Ta dem av grillen, skjær dem i båter og legg dem i en gratengform. Til ferskenene tilsetter du halvparten av smøret, halvparten av brunt sukker og halvparten av kanelen, og vender det forsiktig sammen.
  4. 4Til granolaen i en liten bolle tilsetter du resten av smøret, sukkeret og kanelen, og blander godt. Tilsett mer smør om nødvendig.
  5. 5Legg granolablandingen over ferskenene, og sett gratengformen på grillen. Lukk lokket og stek til ferskenene og granolaen er gyldne, ca. 15 minutter.
  6. 64. Legg en stor kule iskrem i hver av fire skåler, og topp med ferskenblandingen. Drypp over litt karamellsaus.