
Triple Berry Meringue Bars
oppskrift på triple berry meringue bars – sprø marengs med ferske bær. perfekt som dessert eller søtt tilbehør. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- Crisco® Original No-Stick Kokespray
- 6 ss smør, myknet
- 1/2 kopp melis
- 3/4 kopp Pillsbury BEST® All Purpose Mel
- 1/2 kopp Smucker's® Orchard's Finest® Northwest Triple Berry Preserves
- 2 eggehviter
- 1/4 kopp sukker
- 1/3 kopp søte kokosflak
- 1/2 kopp skivede mandler
Fremgangsmåte
- 1Varm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Dekk en 20 cm kvadratisk form med aluminiumsfolie, og la folien stikke litt over kanten av formen. Spray med non-stick matlagingsspray.
- 2Bland smør, melis og mel i en middels stor bolle. Rør med en gaffel til det er jevnt fuktet, og deigen samler seg til en ball. Trykk deigen jevnt utover i den forberedte formen.
- 3Stek i 15 til 18 minutter, eller til kantene begynner å bli lett brune. Fordel syltetøyet over bunnen. Pisk eggehvitene til myke topper dannes. Tilsett sukker gradvis og pisk til stive topper dannes. Vend inn kokos. Fordel over syltetøyet. Strø over mandler.
- 4Stek i 22 til 25 minutter, eller til kaken er gyllenbrun. La den avkjøle helt. Løft ut kaken av formen ved hjelp av foliekantene.