Luftig peanøttsmørglasur

Luftig peanøttsmørglasur

oppskrift på fluffy peanøttsmørfrosting som er perfekt til kaker og cupcakes. enkel å lage, luftig og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1/2 kopp smør, myknet
  • 1 kopp kremet peanøttsmør
  • 3 spiseskjeer melk, eller etter behov
  • 2 kopper melis

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser smøret og peanøttsmøret i en middels stor bolle, og pisk det med en elektrisk mikser. Bland gradvis inn sukkeret, og når det begynner å bli tykkere, tilsett melken én spiseskje om gangen til alt sukkeret er blandet inn, og frostingen er tykk og smørbar. Pisk i minst 3 minutter for å få den godt og luftig.