Peanøttsmørkremfylte djevelens matcupcakes

Peanøttsmørkremfylte djevelens matcupcakes

oppskrift på deilig devil's food cupcakes fylt med peanøttsmørkrem. perfekt som dessert eller til fest. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 1/4 kopper kakehvetemel
  • 1/2 kopp usøtet, Dutch-prosessert kakaopulver
  • 1 teskje natron
  • 1/4 teskje bakepulver
  • 1/2 teskje salt
  • 1/2 kopp (1 stang) pluss 2 spiseskjeer usaltet smør, romtemperert
  • 1 1/2 kopper sukker
  • 3 store egg
  • 1/2 kopp kulturmelk
  • 1 kopp kremet peanøttsmør
  • 1 1/4 kopper siktet melis
  • 4 unser semisøt sjokolade, grovhakket
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1/2 kopp sterk, varm kaffe
  • 1/2 kopp usaltet smør, romtemperert
  • 1/2 kopp kremfløte
  • 1 kopp ristede peanøtter, hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 160 grader Celsius. Kle en 12-koppers og en 6-koppers muffinsform med papir- eller aluminiumsformer.
  2. 2Lag muffinsene: Sikt sammen kakehvetemel, kakaopulver, natron, bakepulver og salt tre ganger. Pisk smør og sukker med en elektrisk mikser på høy hastighet i 15 sekunder til det er godt blandet. Tilsett eggene, ett om gangen, og pisk til hvert egg er innarbeidet. Fortsett å piske til blandingen er lys og luftig, ca. 6 minutter til. Med mikseren på laveste hastighet, pisk inn en tredjedel av melblandingen av gangen. Rør inn kulturmelk og vanilje, deretter en ny tredjedel av melblandingen. Pisk inn kaffe, og til slutt resten av melblandingen. Fyll muffinsformene til halvfull, og stek i 25 minutter, eller til midten spretter tilbake når du forsiktig trykker på den. Sett formene på en rist for å avkjøle.
  3. 3Lag peanøttsmørfyllet: Pisk smør og peanøttsmør med en elektrisk mikser på middels hastighet til det er godt blandet. Senk hastigheten til lav og pisk gradvis inn melis. Øk hastigheten til høy og pisk i 3 til 5 minutter til fyllet er glatt og luftig. Ha fyllet i en sprøytepose med en middels glatt tipp. Sett tipp inn i toppen av hver avkjølt cupcake og trykk inn ca. 1 ½ spiseskje med fyll i hver cupcake.
  4. 4Lag ganache-glasuren: Ha sjokoladen i en middels bolle. Varm opp fløten i en liten kjele til den begynner å koke. Hell fløten over sjokoladen og la det stå i 1 minutt, før du visper til det er glatt. La stå i 10 minutter, til det er tykt, men fortsatt hellbart. Dypp toppen av cupcakesene i glasuren for å dekke, og plasser dem på en rist. Strø over hakkede peanøtter. Sett dem i kjøleskapet i 20 minutter for å sette seg.
  5. 5Fotograf: Gentl & Hyers