Hello Fresh Mobile Banner
Pizza med mozzarella og gorgonzola

Pizza med mozzarella og gorgonzola

Lær hvordan du lager en deilig pizza med mozzarella og gorgonzola. En enkel oppskrift som passer perfekt til helgen eller en hyggelig kveld med venner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Maismel, til å strø over
  • 1/4 oppskrift av Master Pizza-deig, formet til en 7-tommers runding (se neste oppskrift)
  • 1/3 kopp grovhakket mozzarellaost
  • 1/3 kopp grovhakket Gorgonzola-ost
  • 1 teskje ekstra jomfru olivenolje
  • Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen med pizzastein til 275 grader Celsius.
  2. 2Strø maismel på pizzaspaden; forsiktig overfør pizzaen til spaden.
  3. 3Topp pizzaen med et jevnt lag mozzarella i biter, deretter et lag med Gorgonzola.
  4. 4Strø maismel på pizzasteinen og skyv pizzaen over på den varme steinen.
  5. 5Stek i 6 minutter.
  6. 6Ta pizzaen ut av ovnen, la den avkjøle i 2 til 3 minutter, deretter drypp over olivenolje og krydre med pepper etter smak.
  7. 7For en mykere skorpe, klapp kantene med en fuktet børste etter de første 3 minuttene av stekingen.