Hello Fresh Mobile Banner
Mykest myk brød med luftlommer laget med brødmaskin

Mykest myk brød med luftlommer laget med brødmaskin

oppskrift på det mykeste brødet med luftlommer, laget med brødmaskin, perfekt for en myk og luftig frokost eller lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
frokost

Ingredienser

  • 1 kopp varmt vann (40 til 45 grader C / 105 til 115 grader F)
  • 4 teskjeer honning
  • 2 teskjeer tørrgjær
  • 2 kopper hvetemel
  • 4 teskjeer olivenolje
  • 1/2 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 1Hell varmt vann i brødmaskinens beholder og rør inn honning til det er oppløst. Tilsett gjær i blandingen og la den stå til gjæren begynner å skumme, ca. 10 minutter. Tilsett mel, olivenolje og salt i brødbeholderen i den rekkefølgen som anbefales av produsenten.
  2. 2Velg myk innstilling hvis maskinen har det alternativet; ellers velg vanlig innstilling og start maskinen. La det ferdige brødet avkjøles før det skjæres i skiver.