
Pølsegryte I
Lær hvordan du lager en klassisk sausage gravy. Perfekt til frokost eller brunch, enkel å lage og full av smak. Oppskriften passer for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1 pund kjøttdeig av svinepølse
- 3 spiseskjeer baconfett
- 1/4 kopp hvetemel
- 3 kopper melk
- 1/2 teskje salt
- 1/4 teskje malt svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Brun pølse i en stor stekepanne over middels høy varme. Sett til side, og la fettet bli igjen i pannen.
- 2Bland inn baconfett i pølsesjyen. Skru ned varmen til middels, tilsett mel, og rør konstant til blandingen akkurat blir gyllenbrun.
- 3Visp gradvis inn melk i pannen. Når blandingen er jevn, har tyknet, og begynner å boble, legger du pølsen tilbake i pannen. Krydre med salt og pepper. Skru ned varmen, og la det småkoke i omtrent 15 minutter.