Hello Fresh Mobile Banner
Beste Ziti noensinne

Beste Ziti noensinne

oppskrift på den beste ziti-en du har smakt, perfekt for enhver anledning. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pakke (16 unser) ziti-pasta
  • 1 pund mild italiensk pølse, uten skinn
  • 2 glass (24 unser) marinara-saus
  • 1 ½ teskje tørket basilikum, delt
  • 12 unser ricottaost
  • 1 ½ teskje italiensk krydderblanding, delt
  • En klype salt og pepper
  • 1 pund mozzarellaost, revet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
  2. 2Legg pølsen i en stor, dyp stekepanne. Stek på middels høy varme til den er jevnt brun. Sil av fett, smuldre pølsen og sett til side. I en stor kjele varmer du marinara med 1 teskje basilikum til det begynner å småkoke. I en middels stor bolle blander du ricotta, 1 teskje italiensk krydder, salt og pepper.
  3. 3Fordel litt av sausen i bunnen av en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form. Legg et lag med halvparten av ziti, deretter pølse, halvparten av ricotta, og halvparten av mozzarellaen. Skje over halvparten av sausen. Gjenta lagene. Strø toppen med resten av basilikum og italiensk krydder.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen i 40 til 45 minutter.