
Sitron-egg-drop-suppe
Lær hvordan du lager en deilig lemon egg drop soup, perfekt som forrett eller lett måltid. En enkel oppskrift med friske sitrussmaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 8 kopper kyllingkraft
- 2. 4 store egg
- 3. 2 sitroner, presset
- 4. 1/4 teskje sitronpepper
- 5. 1 spiseskje sitronskall, revet
- 6. Revet Parmesan
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp buljongen i en kjele på 3 liter over middels varme. I en middels stor bolle, visp sammen egg, sitronsaft og sitronpepper til det er godt blandet, og visp deretter sakte inn 1 kopp av den varme buljongen. Skru ned varmen; tilsett eggeblandingen under konstant omrøring. La det småkoke over lav varme, og rør til det er gjennomvarmt. (Ikke la det koke! Eggene vil koagulere.)
- 22. Ta kjelen av varmen og rør inn sitronskallet. Hell suppen i serveringsskåler og dryss litt parmesan over hver porsjon.