Sitron-egg-drop-suppe

Sitron-egg-drop-suppe

Lær hvordan du lager en deilig lemon egg drop soup, perfekt som forrett eller lett måltid. En enkel oppskrift med friske sitrussmaker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 8 kopper kyllingkraft
  • 2. 4 store egg
  • 3. 2 sitroner, presset
  • 4. 1/4 teskje sitronpepper
  • 5. 1 spiseskje sitronskall, revet
  • 6. Revet Parmesan

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp buljongen i en kjele på 3 liter over middels varme. I en middels stor bolle, visp sammen egg, sitronsaft og sitronpepper til det er godt blandet, og visp deretter sakte inn 1 kopp av den varme buljongen. Skru ned varmen; tilsett eggeblandingen under konstant omrøring. La det småkoke over lav varme, og rør til det er gjennomvarmt. (Ikke la det koke! Eggene vil koagulere.)
  2. 22. Ta kjelen av varmen og rør inn sitronskallet. Hell suppen i serveringsskåler og dryss litt parmesan over hver porsjon.