Karamellpopkorn-snacksblanding

Karamellpopkorn-snacksblanding

Lær hvordan du lager en deilig caramel corn snack mix. Perfekt som søt godbit til helgen eller som gave. Enkelt, raskt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 8 kopper poppet popcorn
  • 4 kopper sprø risflak
  • 2 kopper små pretzelstenger
  • 1 kopp pekannøtter i halvdeler
  • 1 kopp pakket brunt sukker
  • 1/2 kopp smør
  • 1/4 kopp lys mais sirup
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1/2 teskje natron

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit).
  2. 2I en stor bolle, bland popcorn, frokostblanding, pretzels og pekannøtter.
  3. 3I en kjele over middels varme, bland brunt sukker, smør og mais sirup. Kok opp og rør til blandingen koker. Skru ned varmen til middels lav; la det småkoke uten å røre i 5 minutter.
  4. 4Ta kjelen av varmen og rør inn vanilje og natron. Hell over popcornblandingen og vend godt slik at det blir jevnt dekket.
  5. 5Stek i ovn ved 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit) i 30 minutter, med omrøring etter 15 minutter. Overfør til et stort stykke bakepapir og avkjøl helt. Bryt i biter når det er avkjølt.