Sjokolade- og jordbærhjerter

Sjokolade- og jordbærhjerter

Lær hvordan du lager deilige sjokolade jordbær hjerter, perfekte som søtt innslag til fest eller som en romantisk gest. Enkle steg for å imponere dine gjester.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 4 unser semisøt eller mørk sjokolade, hakket
  • 1 spiseskje kokosolje
  • 8 unser jordbær

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: korte trepinner eller lange tannpirkere
  2. 2Legg sjokoladen og kokosoljen i en glassbolle over en kjele med småkoke for å smelte dem.
  3. 3Mens sjokoladen smelter, del jordbærene i to fra topp til bunn. Skjær en liten "V"-form inn i midten av hver halvdel for å gjøre dem om til hjerter. Legg dem på en tallerken dekket med tørkepapir for å tørke i 5 minutter.
  4. 4Stikk hver jordbærhalvdel på en lett diagonal med en trepinne eller lang tannpirker (for å se ut som en pil som går gjennom). Dypp jordbærene i den smeltede sjokoladen, slik at de dekkes helt. Sett dem i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet, ca. 30 minutter til 1 time.