Grillet kyllingbryst med agurk- og paprikarelish

Grillet kyllingbryst med agurk- og paprikarelish

Lær hvordan du lager saftig grillet kyllingbryst med frisk agurk- og pepperrelé. En enkel og smakfull oppskrift for en sunn hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 agurk – skrelt, frøet og hakket
  • 1 spiseskje hakket frisk persille
  • 1/8 kopp hakket rød løk
  • 1/2 kopp hakket gul paprika
  • 1/4 teskje knuste rød pepperflak
  • 1/2 teskje malt spisskummen
  • 1/8 teskje chilipulver
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 4 skinn- og benfrie kyllingbryst

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor bolle, lag rekesalaten ved å blande sammen agurk, persille, hakket løk, paprika og rød pepperflak. Sett til side.
  2. 2I en liten bolle, bland spisskummen og chilipulver med olivenoljen. Gni blandingen inn i kyllingen, og legg den i en lav skål. Mariner i kjøleskapet i minst 1 time.
  3. 3Forbered grillen på middels varme.
  4. 4Pensle grillristen lett med olje. Grill kyllingen i 8 minutter på hver side, eller til saften er klar. Server med agurkreke.