Chateau Potatoes
Lær hvordan du lager deilige Chateau Potatoes med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør til middagen, med sprø utside og myk innsiden.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 6 mellomstore poteter
- 2. 2 spiseskjeer usaltet smør
- 3. 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 4. 1 spiseskje finhakket rosmarinkvast
- 5. 1/2 teskje salt og pepper
Fremgangsmåte
- 1Skrell potetene med en vendekniv. Kutt dem i åtte sidede former. I en bakeplate med oppkant, varm opp smør, olje og rosmarin i en forvarmet ovn på 220 °C til smøret begynner å syde. Tørk potetene og legg dem i pannen, og rør om slik at de blir dekket av smør og urter. Stek ved 220 °C, og rør av og til, i 35 til 40 minutter til de er gylne og sprø. Krydre etter smak og server.