
Biff- og brokkolistir-fry med peanøttnudler
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull beef and broccoli stir-fry med kremete peanøttnudler. Perfekt for en rask middag med asiatisk vri.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 6 ounces peanøttsmør
- 6 ounces varmt vann
- 1 teskje chiliflak
- 2 teskjeer sesamolje
- 8 spiseskjeer soyasaus
- 1 eske spaghetti
- 1 teskje hvitløkspulver
- 12 ounces storfekjøtt, skåret på skrå
- 1 hode brokkoli
- 4 spiseskjeer søt- og sursaus
Fremgangsmåte
- 1I en bolle blander du peanøttsmør, vann, chiliflak, sesamolje og 4 spiseskjeer soyasaus. Bland godt. Kok opp spagettien og sil av vannet. Vend spagettien med peanøttsausen og server. Mariner storfekjøttet med hvitløkspulver og soyasaus, og la det stå i en halv time. Blansjer og skrell brokkolihodet. Stek det i wok sammen med søt- og sursaus og det marinerte storfekjøttet. Server når storfekjøttet er gjennomstekt.