Biff- og brokkolistir-fry med peanøttnudler

Biff- og brokkolistir-fry med peanøttnudler

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull beef and broccoli stir-fry med kremete peanøttnudler. Perfekt for en rask middag med asiatisk vri.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 6 ounces peanøttsmør
  • 6 ounces varmt vann
  • 1 teskje chiliflak
  • 2 teskjeer sesamolje
  • 8 spiseskjeer soyasaus
  • 1 eske spaghetti
  • 1 teskje hvitløkspulver
  • 12 ounces storfekjøtt, skåret på skrå
  • 1 hode brokkoli
  • 4 spiseskjeer søt- og sursaus

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle blander du peanøttsmør, vann, chiliflak, sesamolje og 4 spiseskjeer soyasaus. Bland godt. Kok opp spagettien og sil av vannet. Vend spagettien med peanøttsausen og server. Mariner storfekjøttet med hvitløkspulver og soyasaus, og la det stå i en halv time. Blansjer og skrell brokkolihodet. Stek det i wok sammen med søt- og sursaus og det marinerte storfekjøttet. Server når storfekjøttet er gjennomstekt.