Fried Egg Sandwich med kanadisk bacon og sennepsblad
oppskrift på en deilig eggesandwich med sprø kanadisk bacon og friske sennepsgrønne, perfekt for frokost eller brunch.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1. 1 kopp majones
- 2. 1/2 kopp ferskt revet pepperrot
- 3. 1/2 kopp Dijon- eller grovkornet sennep
- 4. Hvit pepper etter smak
- 5. 1 bunt sennepsgrønne
- 6. 1/2 ss usaltet smør
- 7. Salt og hvit pepper etter smak
- 8. 18 skiver canadisk bacon
- 9. 12 skiver potetbrød (oppskrift over)
- 10. 2 tomater, tynne skiver
- 11. 1 ss usaltet smør
- 12. 6 egg
Fremgangsmåte
- 1I en bolle for blanding, kombiner horseradish-ingredienser og krydre med pepper etter smak.
- 2Trim sennepsgrønne for eventuelle seige stilker. Vask og tørk. Rull bladene til en tett, lang sylinder og skjær i 1/4-tommers skiver på tvers av rullen.
- 3Smelt smør i en stekepanne over høy varme. Surr grønnsakene med salt og pepper bare til de faller sammen, omtrent 2 til 3 minutter. Ta ut av pannen og sett til side.
- 4Senke varmen og tilsett bacon i pannen. Kok bacon til det er gjennomvarmt, omtrent 1 minutt på hver side.
- 5Sett sammen smørbrødene: Rist 12 skiver potetbrød og smør 6 av dem med horseradish, sennep og majones.
- 6 Dekk de 6 smurte brødskivene med sennepsgrønne, bacon og tynne skiver tomat.
- 7Smelt smør i en stor stekepanne over moderat varme. Stek egg til plommene akkurat har stivnet, omtrent 1 minutt på hver side.
- 8Plasser hvert egg på en enkel brødskive.
- 9Legg den egge-dekkede skiven oppå tomaten for å danne et smørbrød.
- 10Del i to og server med coleslaw, oliven og pommes frites.