Fried Egg Sandwich med kanadisk bacon og sennepsblad

Fried Egg Sandwich med kanadisk bacon og sennepsblad

oppskrift på en deilig eggesandwich med sprø kanadisk bacon og friske sennepsgrønne, perfekt for frokost eller brunch.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 kopp majones
  • 2. 1/2 kopp ferskt revet pepperrot
  • 3. 1/2 kopp Dijon- eller grovkornet sennep
  • 4. Hvit pepper etter smak
  • 5. 1 bunt sennepsgrønne
  • 6. 1/2 ss usaltet smør
  • 7. Salt og hvit pepper etter smak
  • 8. 18 skiver canadisk bacon
  • 9. 12 skiver potetbrød (oppskrift over)
  • 10. 2 tomater, tynne skiver
  • 11. 1 ss usaltet smør
  • 12. 6 egg

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle for blanding, kombiner horseradish-ingredienser og krydre med pepper etter smak.
  2. 2Trim sennepsgrønne for eventuelle seige stilker. Vask og tørk. Rull bladene til en tett, lang sylinder og skjær i 1/4-tommers skiver på tvers av rullen.
  3. 3Smelt smør i en stekepanne over høy varme. Surr grønnsakene med salt og pepper bare til de faller sammen, omtrent 2 til 3 minutter. Ta ut av pannen og sett til side.
  4. 4Senke varmen og tilsett bacon i pannen. Kok bacon til det er gjennomvarmt, omtrent 1 minutt på hver side.
  5. 5Sett sammen smørbrødene: Rist 12 skiver potetbrød og smør 6 av dem med horseradish, sennep og majones.
  6. 6 Dekk de 6 smurte brødskivene med sennepsgrønne, bacon og tynne skiver tomat.
  7. 7Smelt smør i en stor stekepanne over moderat varme. Stek egg til plommene akkurat har stivnet, omtrent 1 minutt på hver side.
  8. 8Plasser hvert egg på en enkel brødskive.
  9. 9Legg den egge-dekkede skiven oppå tomaten for å danne et smørbrød.
  10. 10Del i to og server med coleslaw, oliven og pommes frites.