Varm sjokolademyntesaus

Varm sjokolademyntesaus

oppskrift på en deilig varm sjokolademynte saus som passer perfekt til desserter og iskrem. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 9 unser halv-søt sjokolade
  • 2. 4 unser usøtet sjokolade
  • 3. 1 kopp vann
  • 4. 1/4 kopp ferske mynteblader eller 1 myntete-pose
  • 5. 1/2 kopp lys mais sirup

Fremgangsmåte

  1. 11. I den øverste delen av et dobbelkoker, kombiner de to sjokoladene over dampende vann.
  2. 22. I mellomtiden, i en annen liten kjele, varm opp vannet til kokepunktet og hell det over de ferske myntebladene i en annen bolle. La det trekke mens sjokoladen smelter.
  3. 33. Ved hjelp av en sikt over en bolle, sil ut myntvannet og reserver vannet. Hold vannet varmt.
  4. 44. Rør i sjokoladen av og til til den er smeltet; deretter visp inn maisirupen og det myntinfuserte varme vannet (fjern ikke dobbelkokeren fra varmen). Visp til det er glatt og blankt. (Sausen kan lages opptil 24 timer i forveien og oppbevares i kjøleskap. For å varme opp igjen, rør over lav varme eller varm i mikrobølgeovn.)