Vinnende oppskrift: Bringebærmuffins med champagne-smørkrem

Vinnende oppskrift: Bringebærmuffins med champagne-smørkrem

oppskrift på deilige bringebærcupcakes toppet med luksuriøs champagne-buttercream. perfekt for festlige anledninger og sommerfesten.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 ²/₃ kopper hvetemel
  • 2. 1 spiseskje bakepulver
  • 3. ¾ teskje fint salt
  • 4. 1 ½ kopper hvitt sukker
  • 5. ½ kopp rapsolje
  • 6. 2 egg
  • 7. 1 ½ kopper helmelk
  • 8. ½ teskje bringebæraroma
  • 9. 2 spiseskjeer ferske bringebær, moste
  • 10. Champagne-smørkrem, oppskrift følger
  • 11. 450 gram usaltet smør, romtemperert
  • 12. 6 kopper melis
  • 13. 4 spiseskjeer Champagne, eller 1 spiseskje Champagne-essens

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 160 grader Celsius. Kle en vanlig muffinsform med 18 muffinsformer.
  2. 22. Sikt sammen mel, bakepulver, salt og sukker. I bollen på en elektrisk kjøkkenmaskin med vispvedlegg, tilsett de siktede tørre ingrediensene og bland på lav hastighet i 30 sekunder. Tilsett sakte oljen i blandingen til det dannes fine smuler. Tilsett egg, melk, bringebær-essens og moste bringebær, og bland på lav hastighet i 1 minutt. Stopp maskinen og skrap ned i bollen og vispene, og bland deretter på middels hastighet i 2 minutter.
  3. 33. Fyll muffinsformene tre fjerdedeler fulle med røre og stek til de er gjennomstekte, ca. 20 minutter. Ikke åpne ovnen under stekingen. La muffinsene avkjøle helt etter baking.
  4. 44. Ha Champagne Smørkrem i en sprøytepose og klipp av 1/2 tomme (ca. 1,3 cm) av tuppen. Pynt hver muffins med sirkulære bevegelser til toppen er helt dekket, og server.
  5. 55. I bollen på en elektrisk kjøkkenmaskin med vispvedlegg, pisk smøret til det er luftig og kremaktig. Tilsett melis og champagne, og bland til ingrediensene er jevnt fordelt og frostingen er glatt og kremet.