Hello Fresh Mobile Banner
Sam's bananfritters

Sam's bananfritters

Lær hvordan du lager smakfulle bananfritters med vår enkle oppskrift. Perfekt dessert eller snacks for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper hvetemel
  • 2. 2 spiseskjeer sukker
  • 3. 1/2 teskje natron
  • 4. 1/4 teskje salt
  • 5. 1 egg
  • 6. 1 raus kopp kulturmelk
  • 7. 8 eplebananer, skrellet og delt
  • 8. Olje til dypsteking
  • 9. 1 kopp sukker til å dyppe fritterne
  • 10. 1 1/2 kopper hvetemel
  • 11. 2 spiseskjeer sukker
  • 12. 1/2 teskje natron
  • 13. 1/4 teskje salt
  • 14. 1 egg
  • 15. 1 raus kopp kulturmelk
  • 16. 8 eplebananer, skrellet og delt
  • 17. Olje til dypsteking
  • 18. 1 kopp sukker til å dyppe fritterne

Fremgangsmåte

  1. 11. Sikt de tørre ingrediensene i en middels stor bolle. Bland egg og kulturmelk, og rør det inn i de tørre ingrediensene, til blandingen er godt kombinert. Plasser bananene forsiktig i røren. (De kan ligge i røren, dekket, til du er klar til å steke dem.)
  2. 22. Varm opp oljen til 175–200 grader Celsius eller til oljen gir fra seg en svak dis. Sørg for at bananene er godt dekket med røre før du legger dem i oljen. Bruk en gaffel til å legge de dekkede bananene forsiktig i oljen, og stek dem i 2–4 minutter, eller til de er gyldne og sprø. Ta dem opp med tang og la dem renne av på flere lag med kjøkkenpapir. Vend de ferdigstekte fritterne i sukker og server varme med iskrem og karamell- eller sjokoladesaus.
  3. 33. Sikt de tørre ingrediensene i en middels stor bolle. Bland egg og kulturmelk, og rør det inn i de tørre ingrediensene, til blandingen er godt kombinert. Plasser bananene forsiktig i røren. (De kan ligge i røren, dekket, til du er klar til å steke dem.)
  4. 44. Varm opp oljen til 175–200 grader Celsius eller til oljen gir fra seg en svak dis. Sørg for at bananene er godt dekket med røre før du legger dem i oljen. Bruk en gaffel til å legge de dekkede bananene forsiktig i oljen, og stek dem i 2–4 minutter, eller til de er gyldne og sprø. Ta dem opp med tang og la dem renne av på flere lag med kjøkkenpapir. Vend de ferdigstekte fritterne i sukker og server varme med iskrem og karamell- eller sjokoladesaus.