
Fyrverkeripistoler
oppskrift på firecracker shots, en fargerik og festlig drink som sprudler av smak. perfekt for festlige anledninger og som en liten energiboost.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- Én 1/4-unse pose med nøytral gelatin
- 1/4 kopp sukker
- 3/4 kopp Blue Curacao-likør
- 1/2 kopp vodka
- Én 1/4-unse pose med nøytral gelatin
- 3/4 kopp grenadin
- 1/2 kopp vodka
- Pisket krem, hjemmelaget eller ferdigkjøpt, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Spesialutstyr: Tolv plastskuddglass på 2 gram.
- 2For den blå gelélaget: Ha 1/4 kopp kaldt vann i en bolle, dryss gelatin jevnt over vannet og la det trekke i 2 minutter. Rør inn 1/2 kopp kokende vann til gelatin er helt oppløst. Rør inn sukkeret, slik at det løses opp, deretter tilsett Blue Curacao og vodka.
- 3Fordel blandingen i de 12 skuddglassene, fyll dem til halvparten. Sett i kjøleskapet til det stivner, ca. 25 minutter.
- 4For den røde gelélaget: Ha 1/4 kopp kaldt vann i en bolle, dryss gelatin over vannet og la det trekke i 2 minutter. Rør inn 1/2 kopp kokende vann til gelatin er helt oppløst. Rør inn grenadine og vodka.
- 5Hell forsiktig den røde blandingen over det blå laget. Sett i kjøleskapet til det stivner, ca. 1 time. Pynt skuddene med pisket krem og server.