
Kjeks
Lær å lage smakfulle biscuits med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost, kaffestund eller som snacks. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 27 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 3 kopper hvetemel, pluss mer til utbaking
- 1/3 kopp tørrmelk
- 1 spiseskje sukker
- 5 teskjeer bakepulver
- 2 teskjeer kremortartar
- 2 teskjeer salt
- 1 stang kaldt smør, skåret i biter
- 1/2 kopp fettstoff
- 1 1/2 kopper kulturmelk
- 1/4 kopp smør, smeltet
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 450 grader Fahrenheit.
- 3Rør sammen mel, melkepulver, sukker, bakepulver, krem av tartar og salt i en middels bolle.
- 4Bruk en paideigskutter og skjær inn smør og fett i det tørre blandingen til det er godt blandet.
- 5Vend inn melk med smør til deigen samler seg.
- 6På en lett melet overflate, hell ut deigen og bruk hendene til å presse den til en sirkel 2,5 til 3,8 cm tykk.
- 7Stikk ut sirkler med en kjeksutstikker eller et glass. Plasser kjeksene i støpejernspanne, og pensle toppene med det smeltede smøret.
- 8Stek til de er gyldne, 10 til 12 minutter.