Kjeks

Kjeks

Lær å lage smakfulle biscuits med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost, kaffestund eller som snacks. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 27 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 3 kopper hvetemel, pluss mer til utbaking
  • 1/3 kopp tørrmelk
  • 1 spiseskje sukker
  • 5 teskjeer bakepulver
  • 2 teskjeer kremortartar
  • 2 teskjeer salt
  • 1 stang kaldt smør, skåret i biter
  • 1/2 kopp fettstoff
  • 1 1/2 kopper kulturmelk
  • 1/4 kopp smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 450 grader Fahrenheit.
  3. 3Rør sammen mel, melkepulver, sukker, bakepulver, krem av tartar og salt i en middels bolle.
  4. 4Bruk en paideigskutter og skjær inn smør og fett i det tørre blandingen til det er godt blandet.
  5. 5Vend inn melk med smør til deigen samler seg.
  6. 6På en lett melet overflate, hell ut deigen og bruk hendene til å presse den til en sirkel 2,5 til 3,8 cm tykk.
  7. 7Stikk ut sirkler med en kjeksutstikker eller et glass. Plasser kjeksene i støpejernspanne, og pensle toppene med det smeltede smøret.
  8. 8Stek til de er gyldne, 10 til 12 minutter.