Hello Fresh Mobile Banner
Makronkakebarer

Makronkakebarer

Prøv vår deilige oppskrift på Macaroon Cookie Bars - enkle å lage og perfekte for enhver anledning. Laget med kokos og søt kondensert melk.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 (18,25 unse) pakke djevelens matkakeblanding
  • 1/2 kopp smør, myknet
  • 1 egg
  • 1 (14 unse) boks søtet kondensert melk
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 egg
  • 1 1/4 kopper flakete kokosnøtt
  • 1 kopp hakkede pekannøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Smør en 9x13 tommers form.
  2. 2I en stor bolle, bland sammen kakeblandingen, smør og 1 egg. Blandingen vil være smuldrete. Trykk den ned i den forberedte formen.
  3. 3I en annen bolle, bland sammen søtet kondensert melk, vanilje og 1 egg til det er glatt. Rør inn 1 kopp kokosnøtt og pekannøtter. Fordel blandingen jevnt over den forberedte bunnen. Dryss resterende 1/4 kopp kokosnøtt på toppen.
  4. 4Stek i 30 til 35 minutter i den forvarmede ovnen, eller til de er gylne. Avkjøl på rist før du skjærer dem i biter.