
Smakfulle collard greens
oppdag hvordan du lager deilige collard greens med enkle steg. perfekt som tilbehør til middagen, med rike smaker og næringsrikhet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 kopp olivenolje
- 2 spiseskjeer finhakket hvitløk
- 5 kopper kyllingkraft
- 1 røkt kalkunlår
- 5 bunt med collard greens – skylt, trimmet og hakket
- salt og svart pepper etter smak
- 1 spiseskje knuste rød pepperflak (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenolje i en stor gryte over middels varme. Tilsett hvitløk, og la det surre forsiktig til det blir lett brunt. Hell i kyllingkraften, og legg i kalkunlåret. Dekk til gryten, og la det småkoke i 30 minutter.
- 2Tilsett collard greens i kokegryten, og skru opp varmen til middels høy. La grønnsakene koke ned i omtrent 45 minutter, og rør av og til.
- 3Skru ned varmen til middels, og krydre med salt og pepper etter smak. Fortsett å koke til grønnsakene er møre og mørkegrønne, i 45 til 60 minutter. Sil av grønnsakene, og spar væsken. Bland inn rød pepperflak hvis ønskelig. Bruk væsken til å varme opp rester.