Smakfulle collard greens

Smakfulle collard greens

oppdag hvordan du lager deilige collard greens med enkle steg. perfekt som tilbehør til middagen, med rike smaker og næringsrikhet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp olivenolje
  • 2 spiseskjeer finhakket hvitløk
  • 5 kopper kyllingkraft
  • 1 røkt kalkunlår
  • 5 bunt med collard greens – skylt, trimmet og hakket
  • salt og svart pepper etter smak
  • 1 spiseskje knuste rød pepperflak (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenolje i en stor gryte over middels varme. Tilsett hvitløk, og la det surre forsiktig til det blir lett brunt. Hell i kyllingkraften, og legg i kalkunlåret. Dekk til gryten, og la det småkoke i 30 minutter.
  2. 2Tilsett collard greens i kokegryten, og skru opp varmen til middels høy. La grønnsakene koke ned i omtrent 45 minutter, og rør av og til.
  3. 3Skru ned varmen til middels, og krydre med salt og pepper etter smak. Fortsett å koke til grønnsakene er møre og mørkegrønne, i 45 til 60 minutter. Sil av grønnsakene, og spar væsken. Bland inn rød pepperflak hvis ønskelig. Bruk væsken til å varme opp rester.