Hello Fresh Mobile Banner
Enkel Gresskarostekake Barer

Enkel Gresskarostekake Barer

Prøv vår deilige oppskrift på enkle gresskar ostekakebarer. Perfekt for høstkvelder og enkle å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hvetemel
  • 1/3 kopp pakket brunt sukker
  • 5 ss smør, mykt
  • 1/2 kopp finhakket pekannøtter
  • 1 pakke (225 g) kremost
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 1/2 kopp gresskar puré
  • 2 egg
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 1 ts malt allehånde
  • 1 1/2 ts malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Smør lett en firkantet form på 8 tommer.
  2. 2Bland mel og brunt sukker i en bolle. Skjær smøret inn i melblandingen til små smuler dannes. Rør pekannøtter inn i smulene. Sett 3/4 kopp av blandingen til side for å toppe barene; press resten av blandingen ned i bunnen av den forberedte formen.
  3. 3Stek skorpen i den forvarmede ovnen til den er lett brunet, ca. 15 minutter; ta ut av ovnen og sett til side for å avkjøle litt.
  4. 4Pisk kremost, hvitt sukker, gresskarpuré, egg, vaniljeekstrakt, allehånde og kanel sammen i en bolle til det er glatt; hell over den avkjølte skorpen. Dryss den reserverte toppingen over kremostblandingen.
  5. 5Sett formen tilbake i ovnen og fortsett å steke til toppen er gyllenbrun, 30 til 35 minutter.