
Enkel Gresskarostekake Barer
Prøv vår deilige oppskrift på enkle gresskar ostekakebarer. Perfekt for høstkvelder og enkle å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Sesong: høst
Ingredienser
- 1. 1 kopp hvetemel
- 1/3 kopp pakket brunt sukker
- 5 ss smør, mykt
- 1/2 kopp finhakket pekannøtter
- 1 pakke (225 g) kremost
- 3/4 kopp hvitt sukker
- 1/2 kopp gresskar puré
- 2 egg
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 1 ts malt allehånde
- 1 1/2 ts malt kanel
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Smør lett en firkantet form på 8 tommer.
- 2Bland mel og brunt sukker i en bolle. Skjær smøret inn i melblandingen til små smuler dannes. Rør pekannøtter inn i smulene. Sett 3/4 kopp av blandingen til side for å toppe barene; press resten av blandingen ned i bunnen av den forberedte formen.
- 3Stek skorpen i den forvarmede ovnen til den er lett brunet, ca. 15 minutter; ta ut av ovnen og sett til side for å avkjøle litt.
- 4Pisk kremost, hvitt sukker, gresskarpuré, egg, vaniljeekstrakt, allehånde og kanel sammen i en bolle til det er glatt; hell over den avkjølte skorpen. Dryss den reserverte toppingen over kremostblandingen.
- 5Sett formen tilbake i ovnen og fortsett å steke til toppen er gyllenbrun, 30 til 35 minutter.