Åpen ansiktstekt roastbeef-sandwich under grillen

Åpen ansiktstekt roastbeef-sandwich under grillen

Prøv vårt deilige oppskrift på saftig åpen roastbiffsmørbrød. Perfekt som en rask lunsj eller en enkel middag. Laget med sprøstekt brød, mørt roastbiff og smakfull saus.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 1/2 kopper surkål
  • 2. 1 ss Dijon sennep
  • 3. 3/4 kopp barbequesaus
  • 4. 1 dash hot pepper saus
  • 5. 4 skiver fullkornsbrød
  • 6. 2 kopper skiver roastbiff
  • 7. 4 skiver revet pepperjack ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnens grillelement og sett ovnsristen ca. 15 cm fra varmekilden.
  2. 22. Rør sammen surkål, sennep, barbequesaus og hot peppersaus i en mikrobølgesikker bolle. Varm opp i mikrobølgeovnen på høy varme til det begynner å boble og tykne litt, ca. 3 minutter. I mellomtiden, legg brødskivene på et stekebrett og topp med roastbiff og surkåtsaus. Legg en skive ost over hver sandwich.
  3. 33. Grill i den forvarmede ovnen til kantene av brødet er litt brent og osten bobler, ca. 3 minutter.