Enkle potetmos og ovnsbakte grønnsaksenchiladas

Enkle potetmos og ovnsbakte grønnsaksenchiladas

Prøv disse deilige enchiladasene fylt med potetmos og ovnsbakte grønnsaker for en smakfull opplevelse. Perfekt for en enkel middag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 brokkolihode, delt i buketter
  • 2. 8 unse hele knapp sopp
  • 3. 3 små squash, hakket
  • 4. 2 kopper hakket gulrøtter
  • 5. 1/4 kopp olivenolje
  • 6. salt og pepper etter smak
  • 7. 3 kopper vann
  • 8. 1 kopp melk
  • 9. 1/4 kopp smør
  • 10. 1 pakke (7,6 unse) ferdige potetmosflak
  • 11. 1 pakke (12 unse) mais tortillas
  • 12. 3 kopper enchiladasaus
  • 13. 8 unse revet Cheddar ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 425 grader F (220 grader C).
  2. 22. I en stor blandebolle, kombiner brokkoli, sopp, squash og gulrøtter. Drypp grønnsakene med olivenolje, og krydre med salt og pepper. Fordel grønnsakene i et enkelt lag i en grunne form. Stek grønnsakene i den forvarmede ovnen i 30 til 40 minutter; rør halvveis gjennom steketiden. Når de er ferdig stekt, ta ut av ovnen, og senk ovnstemperaturen til 350 grader F (175 grader C).
  3. 33. Kok opp vann, melk og smør i en stor kjele. Fjern kjelen fra varmen, og rør inn potetmosflakene. La stå i to minutter, og rør deretter potetmosen med en gaffel til den er jevn. Bland inn de stekte grønnsakene.
  4. 44. I en tørr, non-stick stekepanne over middels varme, varm raskt opp hver tortilla på begge sider for å gjøre den smidig. Dypp tortillaene i enchiladasaus. Legg en stor skje (ca. 1/4 til 1/3 kopp) av potet-grønnsaksblandingen i midten av hver tortilla. Topp blandingen med ca. 1 til 2 ss ost, og rull tortillaene. Legg dem med skjøten ned i en 9x13 tommers form. Hell ekstra saus over, og dryss med resten av osten.
  5. 55. Stek ved 350 grader F (175 grader C) i ca. 20 til 30 minutter, eller til enchiladaene er gjennomvarme.