Nedover Maine Gresskarbrød

Nedover Maine Gresskarbrød

Lær å lage saftig og smakfull pumpkin bread inspirert av Downeast Maine. Perfekt for høstkos og enkel å lage for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
bakverk
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (15 ounce) boks gresskar puré
  • 2. 4 egg
  • 3. 1 kopp vegetabilsk olje
  • 4. 2/3 kopp vann
  • 5. 3 kopper hvitt sukker
  • 6. 3 1/2 kopper hvetemel
  • 7. 2 teskjeer bakepulver
  • 8. 1 1/2 teskjeer salt
  • 9. 1 teskje malt kanel
  • 10. 1 teskje malt muskatnøtt
  • 11. 1/2 teskje malt nellik
  • 12. 1/4 teskje malt ingefær

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Smør og mel tre 7x3 tommer brødformer.
  2. 22. I en stor bolle, bland sammen gresskarpuré, egg, olje, vann og sukker til det er godt blandet. I en annen bolle, visp sammen melet, bakepulver, salt, kanel, muskatnøtt, nellik og ingefær. Rør de tørre ingrediensene inn i gresskarblandingen til det akkurat er blandet. Hell blandingen i de forberedte formene.
  3. 33. Stek i ca. 50 minutter i den forvarmede ovnen. Brødene er ferdige når en tannpirker satt inn i midten kommer ut ren.