
Blackberry Pie I
Lær hvordan du lager en deilig bjørnebærpai med enkel oppskrift. Perfekt som dessert eller kake til enhver anledning. Kremet, søt og fristende!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakverk
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 1. 4 kopper ferske bjørnebær
- 2. 1/2 kopp hvitt sukker
- 3. 1/2 kopp hvetemel
- 4. 1 oppskrift paideig til en 23 cm dobbelbunnspai
- 5. 2 spiseskjeer melk
- 6. 1/4 kopp hvitt sukker
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
- 22. Bland 3 1/2 kopper bær med sukker og mel. Skje fyllet inn i en ubaket paibunn. Fordel de resterende 1/2 koppen bær på toppen av det søtede bæret, og dekk med toppen av paibunnen. Forsegl og klem kantene, og lag små åpninger i toppen for at dampen skal slippe ut.
- 33. Pensle toppen av paibunnen med melk, og strø over 1/4 kopp sukker.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen i 15 minutter. Reduser ovnstemperaturen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit), og stek i ytterligere 20 til 25 minutter, eller til fyllet bobler og paibunnen er gyllenbrun. Avkjøl på en avkjølingsrist.