Bourbon-pekannøttpai

Bourbon-pekannøttpai

Lær hvordan du lager en deilig bourbon pecan pie med vår enkle oppskrift. Perfekt for høst- og vinterdesserter, med rik smak av bourbon og ristede pekannøtter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 (23 cm) dypfrossen paibunn
  • 3 egg
  • 5 spiseskjeer smør, romtemperert
  • 1 kopp pakket brunt sukker
  • 3/4 kopp karamellsaus
  • 2 spiseskjeer bourbon
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1/2 teskje malt kanel
  • En klype salt
  • 1 1/2 kopper pekannøtter, ristet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Plasser den frosne paibunnen på et bakepapirkledd stekebrett.
  2. 2I en stor bolle, pisk sammen egg, smør og brunt sukker med en håndmixer til det er godt blandet. Tilsett brunt sukker, karamellsaus, bourbon, vanilje, kanel og salt. Pisk på middels hastighet i 2 minutter. Vend inn pecanene. Hell fyllet i paibunnen. Stek til det akkurat har stivnet i midten, ca. 40 til 50 minutter. Ta ut av ovnen og avkjøl i omtrent 1 time før du skjærer i den.