Angs Balsamic Maple Chicken

Angs Balsamic Maple Chicken

Oppdag hvordan du lager Angs Balsamic Maple Kylling, en søt og syrlig hovedrett perfekt for alle anledninger. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 ss lønnesirup
  • 2. 1 ss balsamicoeddik
  • 3. 1/4 ts hvitløkspulver
  • 4. 2 klyper cayennepepper
  • 5. 1 klype malt hvit pepper
  • 6. 1 klype malt muskatnøtt
  • 7. 1 klype malt tørket chipotlepepper
  • 8. 3 kyllingbrystfileter uten skinn og bein
  • 9. 1 ss olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 11. Visp lønnesirup, balsamicoeddik, hvitløkspulver, cayennepepper, hvit pepper, muskatnøtt og chipotlepepper sammen i en liten bolle til krydderblandingen er jevn. Gni kyllingen på alle sider med krydderblandingen.
  2. 22. Varm olivenolje i en stor stekepanne over middels høy varme. Stek kyllingen i varm olje til den ikke lenger er rosa i midten og saftene er klare, 5 til 10 minutter på hver side. Et øyeblikkelig termometer satt inn i midten bør vise minst 165 grader F (74 grader C).