
Buffalo kyllingdipp
Lag en deilig Buffalo Chicken Dip med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks til enhver anledning. Rask, enkel og smakfull!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 2 bokser med 10 unser chunk kylling, avrent
- 2 pakker med 8 unser kremost, myknet
- 1 kopp Ranch dressing
- 3/4 kopp pepper saus (for eksempel Frank's Red Hot®)
- 1 1/2 kopper revet Cheddar ost
- 1 bunt selleri, rengjort og kuttet i 4-tommers biter
- 1 boks med 8 unser kylling-smakfulle kjeks
Fremgangsmåte
- 1Varm opp kylling og hot sauce i en stekepanne på middels varme, til det er gjennomvarmt. Rør inn kremost og ranch dressing. Kok, rør til det er godt blandet og varmt. Bland inn halvparten av den revne osten, og overfør blandingen til en saktekoker. Dryss resten av osten over toppen, dekk til, og kok på lav varme til det er varmt og boblende. Server med selleristenger og kjeks.