Mini klubb-teesmørbrød

Mini klubb-teesmørbrød

Lær hvordan du lager mini club tea sandwiches - perfekte små smørbrød for te- eller lunsjbord. En enkel oppskrift for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 10 skiver amerikansk ost
  • 1 brød med skivet hvitt brød (ca. 20 skiver)
  • ¾ kopp majones
  • 2 spiseskjeer adobosaus, fra en boks med chipotles i adobo
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 1 hode Boston-salat, delt i blader
  • 20 cocktailtomater i skiver (2 per smørbrød)
  • 680 gram ferdigskåret kalkun fra butikken
  • 1 avokado, skivet
  • 7 skiver kokt bacon, delt i tre
  • 1 avokado, skivet
  • Havsalt
  • Ekstra virgin olivenolje, til å dryppe over

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Spesialutstyr: cocktailgafler
  3. 3Bruk en liten rund kakeutstikker for å kutte ut sirkler av ost og brød. (Du kan også bruke kanten på et lite glass for å lage den runde formen; prøv å få ut 2 sirkler av hver ostebit.) Rist brødet lett til det er lett ristet.
  4. 4Bland majones, adobosaus, salt og pepper i en liten bolle. Rør med en skje til det er godt blandet.
  5. 5Monter smørbrødene: Begynn med å smøre brødet med chipotlemayonnaise; legg på et salatblad (revet for å passe størrelsen på brødet), 2 skiver ost, 2 skiver tomat, litt kalkun, en skive avokado og et stykke bacon. Topp med en annen skive brød og fest med cocktailgafler. Strø over en klype havsalt og drypp med olivenolje.