Meksikansk ovnsbakt fisk

Meksikansk ovnsbakt fisk

Prøv denne smakfulle mexicanske ovnsbakte fisken. En enkel og sunn rett perfekt for en smakfull middag. Rask å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 pund torsk
  • 2. 1 kopp salsa
  • 3. 1 kopp revet skarp Cheddar-ost
  • 4. 1/2 kopp grovt knuste maischips
  • 5. 1 avokado - skrelt, kjernet og skivet
  • 6. 1/4 kopp rømme

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Lett smør en 20 x 30 cm bakeform.
  2. 22. Skyll fiskefiletene i kaldt vann, og tørk dem godt med kjøkkenpapir. Legg filetene side om side i den forberedte bakeformen. Hell salsaen over, og strø jevnt over med den revne osten. Topp med knuste maischips.
  3. 33. Stek, uten å dekke til, i den forvarmede ovnen i 15 minutter, eller til fisken er ugjennomsiktig og flaker seg med en gaffel. Server med skivet avocado og rømme.