Cheesy potet- og mais-suppe

Cheesy potet- og mais-suppe

Lær å lage en kremet og smakfull søtpotet- og maiskrem med ost. Perfekt for kalde dager, enkel å lage og full av smak. Oppdag oppskriften i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer margarin
  • 2. 1 kopp hakket selleri
  • 3. 1 kopp hakket løk
  • 4. 2 bokser (14,5 unser) kyllingbuljong
  • 5. 3 kopper skrelte og terningkuttede poteter
  • 6. 1 boks (15 unser) helmais
  • 7. 1 boks (4 unser) hakkede grønne chili
  • 8. 1 pakke (2,5 unser) landlig sausblanding
  • 9. 2 kopper melk
  • 10. 1 kopp revet ost i meksikansk stil

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor kjele, smelt margarin over middels høy varme. Tilsett selleri og løk; kok og rør til det er mørt, ca. 5 minutter.
  2. 22. Tilsett kyllingkraft; kok opp. Ha i potetene; kok på lav varme i 20 til 25 minutter eller til potetene er møre, av og til omrøring.
  3. 33. Rør inn mais og chiles; kok opp igjen. Løs opp jevningen med melk; rør inn i den kokende suppen. Tilsett ost; kok og rør over lav varme til osten er smeltet.