Emilys berømte hash browns

Emilys berømte hash browns

Lær å lage Emily's Famous Hash Browns med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost eller brunch. Rask, smakfull og populær blant alle aldre.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
bakverk

Ingredienser

  • 1. 2 mellomstore russetpoteter, revet
  • 2. 1/2 mellomstor løk, finhakket
  • 3. 1/4 kopp hvetemel
  • 4. 1 egg
  • 5. 1 kopp olje til steking, eller etter behov
  • 6. salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Skyll de revne potetene i vann til vannet er klart, deretter la dem renne av og klem ut overflødig vann. Legg de revne potetene i en bolle, og bland inn løk, mel og egg til det er jevnt fordelt.
  2. 22. Varm opp omtrent 0,5 cm olje i en stor, tykk stekepanne på middels høy varme. Når oljen er godt varm og begynner å syde, legg potetene i pannen i et lag på ca. 1/2 tomme. Dekke hele bunnen av pannen, eller lage separate hauger som pannekaker. Stek til de er pent brune på bunnen, snu deretter og stek på den andre siden. Det tar minst 5 minutter per side. Hvis du steker dem i ett stort stykke, kan du dele det i fire for enklere vending.
  3. 33. Ta dem ut av pannen og la dem renne av på tørkepapir. Krydre med salt og pepper, og server umiddelbart.