Hello Fresh Mobile Banner
Nordafrikansk biffgryte

Nordafrikansk biffgryte

oppskrift på nordafrikansk oksegryte med krydder, grønnsaker og saftig kjøtt. perfekt for en smakfull middag til hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 135 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 1/4 pund storfekjøtt til gryterett, skåret i 2 cm store terninger
  • 2 løk, grovhakket
  • 2 fedd hvitløk, hakket
  • 2 spiseskjeer harissa
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • vann til å dekke
  • 2 poteter, hakket
  • 1 boks (410 g) hakkede tomater

Fremgangsmåte

  1. 1Brun storfe i en stor gryte over middels varme i 5 til 7 minutter. Tilsett løk og hvitløk; kok og rør til løken er myk, i 5 til 10 minutter. Rør inn harissa i storfe-blandingen til den er jevnt dekket; kok og rør i ytterligere 2 minutter. Krydre storfe-blandingen med salt og pepper.
  2. 2Hell nok vann over storfe for å dekke ingrediensene helt, og kok opp. Tilsett poteter og tomater i gryten; skru ned varmen til middels-lav og la det småkoke til storfe og poteter er møre, i 2 til 3 timer.