Hello Fresh Mobile Banner
Kylling- og brokkolibraid

Kylling- og brokkolibraid

Lett og smakfull oppskrift på kylling- og brokkoli-braid. Perfekt for en rask lunsj eller middag, med gode smaker og enkel fremgangsmåte.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 kopper kokt, hakket kyllingkjøtt
  • 1 kopp fersk brokkoli, hakket
  • 1/2 kopp rød paprika, hakket
  • 1 fedd knust hvitløk
  • 1 kopp revet Cheddar-ost
  • 1/2 kopp majones
  • 2 teskjeer tørket dill
  • 1/4 teskje salt
  • 2 spiseskjeer skivede mandler
  • 1/4 kopp hakket løk
  • 2 (8 ounces) pakker med kjøleskapsfranske horn
  • 1 eggehvite, pisket

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2I en stor bolle, vend sammen kylling, brokkoli, rød paprika, hvitløk, Cheddarost, majones, dill, salt, mandler og løk.
  3. 3Rull ut croissantdeigen, og legg den flatt på et middels stort bakepapirkledd stekebrett. Klem sammen eventuelle perforasjoner for å danne ett sammenhengende deigark. Bruk en kniv eller saks til å kutte 2,5 cm brede striper inn mot midten, fra de lange sidene. Det skal dannes en solid stripe på omtrent 7,5 cm i bredden langs midten, med de kuttede stripene som danner en frynse på hver side. Fordel kyllingblandingen langs midtstripen. Brett side-stripene over kyllingblandingen, vekselvis fra hver side. Klem eller vri for å forsegle.
  4. 4Pensle det flettede deigen med eggehvite. Stek i den forvarmede ovnen i 25 til 28 minutter, eller til det er gyllent og gjennomstekt.