Sitrus Lace Tuiles med smørkrem

Sitrus Lace Tuiles med smørkrem

Lær hvordan du lager elegante citrus lace tuiles med silkemyk buttercream. Perfekt som avslutning på festmåltidet eller som en frisk sommerdessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1 2/3 kopper sukker
  • 1 kopp hvetemel
  • 3/4 kopp fersk appelsinjuice
  • 2 spiseskjeer fersk sitronjuice
  • 14 spiseskjeer usaltet smør, smeltet og avkjølt til romtemperatur
  • 3/4 teskje revet sitronzest
  • 3/4 teskje revet appelsinzest
  • Smørkrem, oppskrift følger
  • Bringebær, til pynt
  • 1/2 kopp eggehviter
  • 1/2 kopp sukker
  • 8 unser (2 staver) mykt smør
  • 4 unser myk geitost (anbefalt: mild Coach Farms)
  • 1 teskje vanilje

Fremgangsmåte

  1. 1Bruk en elektrisk mikser utstyrt med visp vedlegg, og bland sukker og mel til det er godt blandet. Med mikseren på lav hastighet, hell i appelsinjuicen og sitronjuicen i en tynn stråle, og bland til det er jevnt. Hell i den avkjølte, smeltede smøret sakte, og tilsett skallet. Øk hastigheten til middels og bland til røren er helt glatt. Sett i kjøleskapet i minst 4 timer (overnatting er best).
  2. 2Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. For hver tuile, legg en toppet teskje med røre på et bakepapirkledd stekebrett med non-stick matte, med tre tommers mellomrom. Bruk en liten, avsatt slikkepott eller baksiden av en skje dyppet i kald melk for å forhindre at det setter seg fast, og trykk forsiktig hver klump med røre til en veldig tynn, jevn 4-tommers runding. Stek tuilene til de er gyldne over hele, i 9 til 11 minutter.
  3. 3Bruk en cannoliform og arbeid veldig raskt, og rull hver tuile rundt formen. Når tuilene har avkjølt, skyv forsiktig av formen. Tuilene kan lages mindre for å danne rundt mini-tuilformer.
  4. 4Bruk en sprøytepose utstyrt med en stjernesprøyte, og fyll hver tuile med smørkrem. Pynt med fersk sesongens frukt.
  5. 5Ha eggehviter og sukker i en rustfri stålbolle. Sett bollen i en kjele med småkokeende vann, og visp kontinuerlig til det er varmt å ta på. Plasser eggehvitene i en elektrisk mikser utstyrt med visp vedlegg. Pisk på høyeste hastighet til eggehvitene er kalde og stive. Tilsett det mykede smøret litt etter litt til alt er tilsatt. Tilsett vanilje og myknet geitost litt etter litt til alt er blandet, og smørkremen er stiv.