Røstede Cornish Game Hens

Røstede Cornish Game Hens

oppskrift på perfekt stekte cornish game hens med sprøtt skinn og saftig kjøtt. enkel å lage og ideell for spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 spiseskje salt
  • 2 spiseskjeer sitronpepper
  • 1 spiseskje tørket basilikum
  • 1 spiseskje fugleblanding
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 6 kyllinghøner av typen Cornish game hens, ca. 700 gram hver, skylt og tørket grundig
  • 1 grønn paprika, i store terninger
  • 2 stilker selleri, i store terninger
  • 1 løk, i store terninger

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
  3. 3I en liten bolle blander du sammen salt, sitronpepper, tørket basilikum og fuglefrø.
  4. 4Gni inn kyllingene med olivenolje, og krydre hver enkelt med saltblandingen.
  5. 5Plasser kyllingene på et stekebrett med god avstand mellom hver. Du kan trenge å bruke to stekebrett.
  6. 6Fyll hulrommet i hver kylling løst med litt grønn paprika, selleri og løk.
  7. 7Stek kyllingene i den forvarmede ovnen i omtrent 1 time, eller til en steketermometer som settes inn i den tykkeste delen av låret viser 75 grader Celsius, og saften er klar.
  8. 8Ta kyllingene ut av ovnen, dekk løst med aluminiumsfolie, og la dem hvile i 10 minutter før du deler opp eller serverer.