
Oven Pot Roast
Lær å lage den perfekte oven pot roast med denne enkle oppskriften. Mettende, smakfull og ideell for helgearrangementer. Perfekt for hele familien!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 195 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 kopp hvetemel
- malt svart pepper etter smak
- 1 1/2 kilo rumpestek
- 1/4 kopp smør
- 1/2 (1 unse) pose tørket løksuppeblanding
- 1 (10,75 unse) boks kondensert soppsuppe
- 1/2 kopp tørr vermut
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
- 2I en stor blandebolle, bland melet og pepper etter smak. Vend rumpesteken i melet og dekk jevnt. Rist av overflødig mel.
- 3I en stor kjele, smelt smøret over middels/høy varme og brun steken på alle sider. Legg den i en ildfast form på 4 liter med lokk.
- 4I en liten bolle, bland sammen suppen, soppsuppen og vermut eller hvitvin; hell over steken.
- 5Dekk til og stek i forvarmet ovn i 3 timer, eller til ønsket stekegrad.