Hello Fresh Mobile Banner
Oven Pot Roast

Oven Pot Roast

Lær å lage den perfekte oven pot roast med denne enkle oppskriften. Mettende, smakfull og ideell for helgearrangementer. Perfekt for hele familien!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 195 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp hvetemel
  • malt svart pepper etter smak
  • 1 1/2 kilo rumpestek
  • 1/4 kopp smør
  • 1/2 (1 unse) pose tørket løksuppeblanding
  • 1 (10,75 unse) boks kondensert soppsuppe
  • 1/2 kopp tørr vermut

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
  2. 2I en stor blandebolle, bland melet og pepper etter smak. Vend rumpesteken i melet og dekk jevnt. Rist av overflødig mel.
  3. 3I en stor kjele, smelt smøret over middels/høy varme og brun steken på alle sider. Legg den i en ildfast form på 4 liter med lokk.
  4. 4I en liten bolle, bland sammen suppen, soppsuppen og vermut eller hvitvin; hell over steken.
  5. 5Dekk til og stek i forvarmet ovn i 3 timer, eller til ønsket stekegrad.