Hjemmelagde kokosmarshmallows

Hjemmelagde kokosmarshmallows

Lær hvordan du lager deilige hjemmelagde kokos marshmallows med en enkel oppskrift. Perfekt som søtt tilbehør eller gave. Enkel og rask å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
dessert

Ingredienser

  • 3 pakker usmaket gelatin
  • 1 1/2 kopper granulert sukker
  • 1 kopp lys mais sirup
  • 1/4 teskje kosher salt
  • 1 spiseskje ren vaniljeekstrakt
  • Melis (konfekt-sukker)
  • 7 unser søtet, ristet kokosflak

Fremgangsmåte

  1. 1Bland gelatin og ½ kopp kaldt vann i en bolle med en elektrisk mikser utstyrt med vispvedlegg, og la det stå mens du lager sirupen.
  2. 2Bland sukker, mais sirup, salt og ½ kopp vann i en liten kjele, og kok opp over middels varme til sukkeret er oppløst. Skru opp varmen til høy og kok til sirupen når 115 grader Celsius (240 grader Fahrenheit) på et sukkermålertermometer. Ta kjelen av varmen.
  3. 3Med mikseren på lav hastighet, hell sakte sukker sirupen i den oppløste gelatinen. Skru opp mikseren til høy og pisk blandingen i ca. 15 minutter, til den er veldig tykk. Tilsett vanilje og bland godt.
  4. 4Sikt rikelig med melis over en 20 x 30 cm (8 x 12 tommer) non-metal bakeform. Fordel halvparten av kokosnøtten jevnt i formen, hell marshmallow-blandingen i formen, jevn ut toppen og strø resten av kokosnøtten over. La stå uten lokk i romtemperatur over natten, til det tørker ut.
  5. 5Vend marshmallowsene ut på et skjærebrett og kutt dem i firkanter. Rull sidene i melis og oppbevar ved romtemperatur.
  6. 6For å riste kokosnøtt, plasser den i en veldig stor tørr stekepanne og kok over lav varme i 15 til 20 minutter, rør ofte, til den er lett brunet.
  7. 7Fotograf: Johnny Miller