Hvite sjokoladekjeks med macadamianøtter III

Hvite sjokoladekjeks med macadamianøtter III

Lær å lage deilige hvite sjokolade og macadamia nøttekaker. Perfekt søt bakst for enhver anledning. Enkel oppskrift med tips for perfekte kjeks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp smør, myknet
  • 2. 3/4 kopp lett pakket brunt sukker
  • 3. 1/2 kopp hvitt sukker
  • 4. 2 egg
  • 5. 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 6. 1/2 teskje mandelessens
  • 7. 2 1/2 kopper hvetemel
  • 8. 1 teskje natron
  • 9. 1/2 teskje salt
  • 10. 1 kopp grovhakkede macadamianøtter
  • 11. 1 kopp grovhakket hvit sjokolade

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. I en stor bolle, pisk smør, brunt sukker og hvitt sukker sammen til en jevn blanding. Rør inn eggene, ett om gangen, deretter tilsett vanilje- og mandelessens. Bland mel, natron og salt; rør gradvis inn i den kremede blandingen. Bland inn macadamianøtter og hvit sjokolade. Sett deigen i teskjeer på ugreide bakeark.
  3. 33. Stek i 10 minutter i den forvarmede ovnen, eller til de er gylne.