
Sjokolademyntesukkerkaker
Oppdag oppskriften på deilige sjokolade- og myntesmakende småkaker, perfekte til fest eller en søt stund. Enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. I en kjele over middels varme, kok opp sukker, smør og vann, og rør av og til til det er smeltet. Ta kjelen av varmen, rør inn sjokoladechipsene til de er smeltet, og sett til side for å avkjøle i 10 minutter.
- 22. Hell sjokoladeblandingen i en stor bolle, og pisk inn eggene, ett av gangen. Bland mel, natron og salt, og rør det inn i sjokoladeblandingen. Dekk til og sett deigen i kjøleskapet i minst 1 time.
- 33. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør bakepapir på stekebrett. Rull deigen til kuler på størrelse med valnøtter, og legg dem med 5 cm mellomrom på det forberedte stekebrettet.
- 44. Stek i 8 til 10 minutter i den forvarmede ovnen, vær forsiktig så du ikke overstekker. Når kokene er ferdige, trykk en mint-sjokoladeplate inn i toppen av hver kokie og la dem hvile i 1 minutt. Når minten er myknet, lag mønster med baksiden av en skje eller en tannpirker ved å sirkle rundt med den grønne fyllet fra mintplaten. For mindre kokies, kan du bryte mintplatene i to.