Moms Country Gravy

Moms Country Gravy

Lær hvordan du lager en smakfull moms country gravy med vår enkle oppskrift. Perfekt til frokost eller som tilbehør til kjøttretter. Enkel og rask å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • 2. 3/4 kopp hvetemel
  • 3. 1 teskje salt
  • 4. 1 teskje malt svart pepper
  • 5. 4 kopper melk

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp oljen i en stor stekepanne over middels varme. Visp inn melet, saltet og pepperet til en jevn røre. Kok opp og rør om over middels varme til det blir brunt, ca. 10 minutter. Rør gradvis inn melken slik at det ikke dannes klumper, og fortsett å koke og røre til sausen tykner. Hvis sausen blir for tykk, kan du tynne den ut med litt mer melk.